dinsdag 27 juli 2010

Er was er één jarig!

20100727_3

 

Er was er laatst één jarig op 23 juli hadden wij hier een groot feest we zongen wat en gaven de hond (Sarah) een dikke kus! Ze wist niet wat er gebeurde toen iedereen haar opeens toe zong. Maar wat is nou en feestje zonder leuk cadeau! Ik was die dag daarvoor even naar de dierenwinkel gegaan met mijn moeder voor een leuk cadeau voor de hond en mijn ogen vielen al snel op een grappige krokodil die zowel lekker als goed voor haar tanden was , nog even naar wat dieren gekeken want dat is natuurlijk altijd leuk in een dieren winkel : Konijnen , cavia’s , Vissen , Muizen , hamsters en natuurlijk ook ratten *hehe* ! Maar toen we niks anders vonden had ik toch maar de krokodil gekocht! En dat was echt smullen voor de Hond (Sarah) en natuurlijk een lekker ruikende mond want dat was hard nodig als je het mij vraagt *hehe*.

20100726_3

Maar zo zag die er nog uit voordat die aangevallen werd door een bruine labrador! *hehe*

20100726_2

Binnen de kortste keren had ze hem helemaal op gepeuzeld , ja dat was genieten voor haar maar het is ook maar eens per jaar en dan mag er wel een feestje komen! En nu is die Hond alweer 7 jaar oud en nog steeds zo speels als wat!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Rick,

  Wat een gaaf kado heb je gekocht voor jullie hond.
  JA eens per jaar mag je hem wel verwennen hé.

  Groetjes Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dit kado was wel een succes hé? En ze heeft er tenminste langer mee gedaan dan met het kluifje dat ze elke zaterdag krijgt!
  Het was erg lief van je om aan een kadootje voor Sarah te denken ;-)
  xxx mam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. GEFELICITEERD Sarah!!!!! Een heerlijk kluif als geschenk......doet wonderen ;).....het was dus geen hap-slik-weg-exemplaar??
  Wij hebben heeeeeeeeeeeel lang twee golden retrievers, helaas heb we de oudste in moeten laten slapen toen hij 12 was, hij had een hartkwaal, en de jongste vorig jaar september, hij was 14.....oud en op....althans...zijn lichaam, in zn hoofd was ie nog pup ;))))) herken je het? Je ziet Rick, je kun er nog héél wat verjaardagen mee vieren!!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha die Rick,

  Bedankt voor je berichtje. Wat ziet je blog er leuk uit. Ik vind je achtergrond heel erg leuk. Dat is mij nog nooit gelukt!!

  Mijn dochter is ook weg van Anime. Haar tekeningen zul je ook wel mooi vinden. Ik zie dat je haar blog al gevonden hebt. Hier doet ze alleen niet zoveel mee.

  Groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Rick
  Ik zie het al wat een super mooie labrador en Sarah is een mooie naam
  en die krokedil gaat het gebit er echt van glimmen? hihi nou die van ons kunnen dat ook wel gebruiken hoor!!! wat een stinkerds zijn het.
  Ennuh ik probeer je verhaal te volgen hoor en ik geloof dat ik wel begrijp wat je bedoelt. Amine is toch van die meisjes met die hele grote ogen. en dat van jou is wat stoerder maar wel de zelfde stijl.
  Nou ik wens je een fijne avond en ik zag hierboven al dat je almay gevonden hebt.
  Jammer hé dat de dochter niet zoveel met haar blog doet maar wie weet nu wel weer.
  groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Rick

  Wat een schatje is Sarah...lijkt op onze Trevor.......leuke foto's...enne wat betreft je vraag.........ik zou ze zwart wit laten .....echt mooier !! fijne avond doe je moeder de groeten.....enne ik ga je volgen hoor zo leuk ditte...........groetjes Ria...

  BeantwoordenVerwijderen