dinsdag 27 juli 2010

Gewoon een vraag!

Hallo iedereen ik kom er ff niet uit! Ik had al een paar zwart wit tekeningen en die dus ingekleurd voor mijn blog maar ik weet niet of ik daar wel zo blij mee ben . Mischien vond ik ze zwart wit wel veeeeeeeeeeeeeel leuker! Maar ik heb hier alweer een tekening klaar liggen om morgen te Posten! *hehe* Dus inkleuren , Zwart / Wit?.. Wat word het xD Ik kan ze altijd nog een keertje overtrekken maar ik wil ook kraag een ander zijn mening horen want ik kan het nu wel zo leuk zeggen maar ieder zijn smaak dus mischien zou er iemand kunnen helpen met een klein wijs raadje? Ik zie het wel Fijne avond iedereen!

Rick

2 opmerkingen:

 1. Ha Rick
  Weet je als ik jou was zou ik het van de tekening af laten hangen!
  Soms is een tekening het erg gedetailleerd en dan komt het vaak mooier uit als het in zwart wit wordt gelaten of wanneer je de schaduwen goed uit wilt laten komen dan is zwart wit ook mooi.
  en heb je al eens met houtskool gewerkt?? moet je eens proberen dat wordt Zooooo moooi!! je kan er prachtig mee vervagen.
  lekker smeren met je vingers hihiii
  Fijne avond ik hoop dat je wat aan mijn idee hebt maar je moet lekker zelf doen wat je mooi vind hoor!! dat is belangrijk.
  groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé Rick, je hebt een superleuke blog. Grappige achtergrond, leuk muziekje en prachtige tekeningen. Groetjes, @nne

  BeantwoordenVerwijderen